Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından sert açıklamalarda bulundu.

- Başkan ve yönetim futbolcularla eskisi gibi ilgilenmiyor! -

2 gün önce Akhisarspor mağlubiyetinin ardından da açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Yılmaz, "Kendi sahanda Akhisar gibi bir takımdan 6 gol yemek ne demek? Tarihimizde yok böyle bir şey. Başkan ve yönetim, teknik heyet ve futbolcularla eskisi gibi ilgilenmiyor. Ersun Yanal başarısız diye gönderildi. Oysa kendisi bilinmiş bir hocadır. Neler olup bittiği araştırılmalıydı. Yoksa Ersun hoca satışa mı geldi? Takım çok gerilerde kaldı. Düzelmesi için yönetimin bir şeyler yapması lazım. Hocayı görevden al, başka hoca getir, böyle olmaz. Hocanın arkasında başkan ve yönetim olmalı. Yönetim yapamıyorsa bıraksın." diyerek tepki göstermişti.

- Gözlerini adımın yazılı olduğu tesise diktiler! -

Yönetimi eleştirmeye devam eden Yılmaz, "Aday olurken dikkat edeceksin, hesap-kitap yapacaksın. Ne kadar borç var, giderler nasıl ödenecek. Bunları öğreneceksin. kredi bulmalarla, faizle borç almalarla bu işler yürümez. Gerektiğinde kendin vereceksin parayı. Bunlar vermiyor. Verirse de hemen geri alıyor. kulübü dünya kadar borçlandırdılar. Hemen gözlerini adımın yazılı olduğu tesise diktiler. Asla sattırmam. Bu böyle bilinsin." demişti.

- Trabzonspor'u küme düşürmek için kimden emir aldınız ? -

Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından da sert açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Yılmaz, "Trabzon'u bilmeyen zibidileri Trabzonspor'a başkan yapmışlar. 50. yılda Trabzonspor'u küme düşürmek için kimden emir aldınız ?" sözleriyle Trabzonspor yönetimini eleştirdi.