Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında 17 Ocak Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, transfer görüşmeleri yapmak üzere İngiltere'de bulunan N'Doye ile sakatlığı bulunan Mustafa Yumlu ve Salih Dursun katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Soner Aydoğdu ise takımdan ayrı çalıştı.

Devre arası tatili için gittiği Brezilya'dan geç dönen Douglas ile tedavisi Paraguay'da tamamlanan Cardozo antrenmanda yer aldı. Teknik direktör Tekelioğlu, idman eksiği bulunan Douglas'a antrenman sonrası koşu yaptırdı.

Çift kale maçta futbolcular, hırsı ve mücadeleleriyle dikkati çekti. Takımı gole giderken maçın bitirilmesine tepki gösteren Mehmet Ekici'yi takım arkadaşları sakinleştirdi.

Abdülkadir Ömür, yüzmeye başlatılacak

Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor ile oynadığı karşılaşmada ilk kez forma giyen 16 yaşındaki Abdülkadir Ömür'ün, yüzme ile boyu uzatılmaya çalışacak.

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nda kaptanlık yapan ve bordo-mavili ekipte en genç yaşta forma giyen isim olan Abdülkadir'in, 1,66 metre olan boyunun 5 santimetre daha uzaması için özel bir antrenör eşliğinde sezon sonunda yüzmeye başlatılacağı belirtildi. 





Kaynak: TRT Spor