Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde Yusuf Yazıcı'yı satmayacağız demesine rağmen, genç futbolcunun menajeri Erkut Söğüt, Avrupa devlerinin Yusuf ile ilgilendiği ifade etti. Aynı zamanda Mesut Özil'in de menajerliğini yapan Söğüt, Yusuf'un Cengiz'den daha yetenekli olduğunu belirterek, ''Henüz 1997 doğumlu. Milli takımda oynuyor ve UEFA'nın en iyi 50 genç yeteneği arasına girdi. Cengiz Ünder'den daha önde. Avrupa'nın yarısı Yusuf'la ilgileniyor'' dedi.

'Avrupa'nın yarısı Yusuf'u istiyor'

21 yaşındaki futbolcunun geleceği hakkında konuşan Söğüt, ''Yusuf'un müthiş bir yeteneği var. Türkiye'de oynayan en iyi genç yetenek. Süper Lig'de 10 gol attı ve bu ne kadar iyi oyuncuğu olduğunu gösteriyor. Tekniği mükemmel. İtalya'dan kendisi için teklifler alıyoruz. Menajeri olarak söyleyebilirim ki Avrupa'nın yarısı Yusuf'u istiyor. İngiltere'den, Almanya'dan ve İspanya'dan önemli takımlardan teklifler geldi.'' dedi.
 
'Yusuf için en iyi lig İtalya'

Yusuf Yazıcı için en iyi ligin İtalya olacağını belirten Erkan Söğüt, ''İtalya'dan teklifler var. Alman ve İngiliz kulüpleri de çok istekliler. Bence bu kalitede bir oyuncu Serie A için mükemmel olur. Kendisi saf bir yetenek. İtalya'da bu tarz oyuncular çok beğeniliyor'' diye konuştu.