Kulüp Başkanı Muharrem Usta, transfer ekibiyle birlikte 'nın başkenti Roma'ya çıkarma yaptı. Hafta sonuna kadar 'da ve Fransa'da bulunacak olan Usta, daha önce transferde görüşülen ve belli bir mesafe alınan isimlerle son görüşmeleri yaparak Türkiye'ya müjdeli haberlerle dönmeyi hedefliyor.

'da gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalar sürerken, Başkan Muharrem Usta ve beraberindeki transfer komitesi bayramı transfer çalışmaları için  ve Fransa'da geçirecek. Başkan Usta, "Bayramda satılacak, alınacak oyuncularla ilgili ve Fransa'dayız" mesajını vermesinin ardından, bugün İtalya'nın başkenti Roma'ya hareket etti. Usta ve beraberindekiler hafta sonuna kadar daha önce görüşülen ve belli bir mesafe alınan oyuncularla ilgili son görüşmeleri yaparak Türkiye'ye dönecek. Transfer edilecek oyuncularla birlikte, takımdan ayrılacak isimlerin transferleriyle ilgili olarak görüşmeler de yapacak olan Usta'nın, müjdeli haberlerle dönmesi bekleniyor.

İLK HEDEF RONCAGLİA VE PİAD TRANSFERLERİ

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, İtalya ve Fransa ziyaretlerinde ilk olarak Fiorentina ile sözleşmesi biten stoper Facundo Roncaglia işini bitirmeyi hedefliyor. Trabzonspor ayrıca daha önce görüşüp anlaşmaya vardığı Jeremy Pied ile de görüşerek transferleri resmiyete dökmeye hedefliyor.

CARDOZO TAKASI GÜNDEMDE

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği isimlerin arasında yer alan Oscar Cardozo'nun ABD'ye gitme olasılığı gündeme geldi. Bordo-mavili takımın kadrosuna katmak istediği Fabian Castillo'ya karşılık Dallas kulübünün Oscar Cardozo'nun durumuyla ilgili araştırma yaptığı öğrenildi. Cardozo'nun ABD'ye sıcak bakması halinde bu takasın gerçekleşme olasılığının yüksek olduğu belirtildi.
Trabzonspor Kulüb Başkanı Muharrem Usta, gelecek sezon kadroda düşünülmeyen diğer oyuncular Cavanda, Douglas, N'Doye ve Yatabare'nin transferleriyle ilgilide görüşmeler de yapacak.

TRABZONSPOR'DA BAYRAMLAŞMA YARIN

Trabzonspor'da bayramlaşma töreni yarın yapılacak. Yurt dışına transfer çalışmaları için giden başkan Muharrem Usta'nın yer alamayacağı bayramlaşma töreni 6 Temmuz Çarşamba günü saat 14.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılacak.


Kaynak : Sabah