Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulüp resmi sitesinden bir açıklama yaptı. Planladıkları projeleri, kararlılık ve emin adımlarla hayata geçirdiklerini vurgulayan Usta, “İlkeli, karakterli, gelecek projelerimize inanan ve bu planlara saygı duyan futbolcularımız, bu projelerdeki en önemli aktörler olacak” dedi.

Futbolculara özverilerinden dolayı teşekkür eden Trabzonspor Başkanı “Kulübümüz çok iç açıcı bir durumda değil. Ancak üst düzey bir kararlılıkla bu durumun üstesinden gelmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Görevi devraldıklarından bu yana ciddi bir yol katettiklerini belirten Muharrem Usta “Daha yapacak çok işimiz olduğunu biliyoruz. Geçiş dönemi olarak adlandırdığımız bu dönemde ekonomik dengeyi sağladıktan sonra yükselme dönemine geçmek istiyoruz” dedi.

Yeni statlarıyla birlikte iddialı bir takım ve zirve planlarının ilk hedeflerinden olduğunu söyleyen Usta, yeni sezonda Trabzonspor Camiası’ndan destek istedi.

Usta sözlerini, doğru adımları sabırla atanların sistem oturana kadar zorluklarla karşılaşacağını ama başarı için başka yolun olmadığını belirterek açıklamasını sonlandırdı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de pazar günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.