Orhangazi Bursasporlular Derneği Lokali'ni ziyaret eden Usta, burada taraftarlarla bir süre sohbet etti. Bu akşam Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Bursaspor-Trabzonspor maçına da değinen Usta, karşılaşmanın dostluk havasında geçmesini diledi.

Usta, karşılaşmanın yeni yapılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda oynanacağını hatırlatarak, "Bugün Bursaspor için çok önemli bir gün. Takımların tarihlerinde önemli dönüm noktasıdır stadyumlar. Onun için Bursaspor'a başarı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

İyi bir maç olması temennisinde bulunan Usta, şöyle konuştu:

"Bursa-Trabzon kardeşliğini önemsiyoruz. Bursaspor önemli işlere imza attı. İstanbul'dan şampiyonluğu Anadolu'ya ilk taşıyan Trabzonspor'du. İkinci bir şehir daha buna eklendi, o da Bursaspor. Biz Bursaspor'un başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah stadyumun açılışında iyi bir maç olur. Hep birlikte kardeşçe bir maç olur. Çünkü buna çok ihtiyacımız var. İnanıyorum ki Bursaspor taraftarı ile bizler kulüpler olarak da bunu başarabileceğiz."

Orhangazi Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneğinin bu yıl Orhangazi'de 3’üncüsünü düzenlediği "Hamsi Festivali"ne de katılan Usta, daha sonra ilçedeki Bursaspor Parkı'nı gezdi, timsah heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Ajansspor)