Trabzon’un yıldızı, 3 aydır para alamadığını gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı feshetmek istedi. FIFA’ya gitmeye hazırlanan Onazi’ye ödeme yapılması bekleniyor...
Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre 50. yılda şampiyonluk hedefiyle transfer çalışmalarını sürdüren Trabzon, Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi’den gelen haberle sarsıldı. Geçen sezon başında İtalyan ekibi Lazio’dan alınan 25 yaşındaki yıldızın, parasını alamadığı için Fırtına’yla 2020’ye kadar olan sözleşmesini tek taraflı feshetmek istediği ileri sürüldü.
Nijerya basınında yer alan habere göre; konuyla ilgili İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Onazi’nin, bu duruma gerekçe olarak Trabzon’un mali yükümlülüklerini yerine getirmemesini gösterdi.

1 HAFTA SÜRE VERDİ
Onazi, Trabzon’un maaşlarını ödememeyi bir alışkanlık haline getirdiğini ve 3 aydır parasını alamadığını ifade etti. FIFA’ya gitmeye hazırlanan Nijeryalı’nın, yönetime temmuzun ilk haftasına kadar süre verdiği kaydedildi. Bordo-Mavili kulüp yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Onazi’nin sözleşmesini feshetmek için gerekli şartların oluşmadığı ve oyuncunun alacaklarının kısa süre içerisinde ödeneceği bildirildi.