Trabzonspor'da Onur Kıvrak krizinde flaş gelişme... Tecrübeli kaleci Trabzon'a geldi.

Bordo-mavili takımda sezon öncesinde büyük kriz yaşanmasına neden olan, Sportif Direktör Süleyman Hurma'yı da istifanın eşiğinden döndüren Onur Recep Kıvrak olayında yeni bir gelişme yaşandı.

28 Temmuz'da takımın Rabotniçki maçı için kamp yaptığı Makedonya'dan Türkiye'ye gönderilen ve bir hafta izinli olduğu açıklanan Onur Recep Kıvrak, geçtiğimiz Cuma günü yazılı bir açıklama yayınlayarak özür dilemişti. Ancak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun İzmir'e gönderdiği özel uçağa binmeyen ve Trabzon'a dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyan Onur, bugün Trabzon'a geldi.

Onur'un öncelikle Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmeyi planladığı, ardından Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Şota Arveladze ile de görüşeceği belirtildi.
Bu arada resmi izninin yarın biteceği belirtilen Onur'un, özel aracıyla İzmir'den Trabzon'a geldiği öğrenildi.

Esteban'la anlaşılmıştı

Kulübün tüm çabalarına rağmen, hiçbir telefona çıkmayan ve sessiz kalan Onur'un yerine ise Bordo Mavililer, AZ Alkmaar'ın Kosta Rikalı kalecisi Esteban'la anşamıştı. 26 yaşındaki file bekçisinin Trabzon'dan gelecek habere göre hareket edeceği ve şehre geliş tarihini buna göre ayarlayacağı belirtildi.

Ömür AVCI - TRABZON / DHA