Bordo-Mavili ekibin Macaristan kampında Györ ile oynadığı hazırlık maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Onur, geçen sezon kaybettikleri itibarlarını tekrar kazanmak için takım halinde ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Hazırlık maçlarında amacın skoru elde etmek olmadığını belirten Onur, gençlerin bu karşılaşmalar vasıtasıyla şans bulduğunu ifade ederek "Hoca şans veriyor ve arkadaşlarımız da bunu iyi kullanıyorlar. Aramızda çok genç arkadaşımız var. Onları için çok önemli bir kamp." dedi.

A Milli Takım'dan döndüğü için Trabzonspor'un sezon öncesi kampına geç katılan tecrübeli kaleci, "İyi sinyaller vermek istiyoruz. Yavaş yavaş bunu vereceğiz çünkü bir değişim içindeyiz. Gerçekten Ersun Yanal farkı var. Bu değişimi de yeni sezonda herkese göstermek istiyoruz. Takım içinde harika bir ortam var, nazar değmesin inşallah. Herkes bir birine sevgili ve saygılı çok iyi anlaşan bir grubuz. Başımızda çok deneyimli bir hoca var. Bu değişimi herkese göstermek istiyoruz." diye konuştu.