Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, yönetime, ‘hocanızı bulun, ben devam etmeyeceğim’ dediğini açıkladı.

Tekelioğlu, 3 - 0 kazandıkları Antalyaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, Trabzonspor’un lige renk katmaya devam ettiğini belirtti. Güzel bir maç oynadıklarını anlatan tecrübeli hoca, “2 takımın da iyi oynadığı, golü düşündüğü bir maç. Oyunu çirkinleştirmeden oynayan 2 takım vardı. Pozisyonu bol bir maç. Tartışmalı 1-2 pozisyon olan bir maç. Sevindirici olan 3 - 0’lık bir galibiyet. Cardozo’nun, M’bia’nın gol atması, Mehmet’in eski günlerine dönmesi, takım olarak birlikte hareket etme olgusuna yakalamamız sevindirici.” şeklinde konuştu.

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade eden Tekelioğlu, “Ancak 1 - 0 iken Onur’un kurtardığı net pozisyonlar var. Geriye düşsek sıkıntı yaşayabilirdik. Antalyaspor’un da oynadığı oyunla 3 - 0 mağlubiyeti hak etmediğini düşünmüyorum. Güzel bir maç ortaya çıktı. Kulübümüz adına sevindirici, inşallah böyle devam eder.” diye konuştu.

'YÖNETİME HOCANIZI BULUN DEDİM'

Tekelioğlu, kulübün teknik adam arayışlarının kendisini etkileyip etkilemediği ve geleceğiyle ilgi düşüncesinin sorulması üzerine de şunları söyledi: “Ben, yönetime daha dün ‘hocanızı bulun, ben devam etmeyeceğim, ben kendi görevime dönmek istiyorum’ dedim. Alt yapıyla ilgili mayıs ayanı kadar 3 yıllık mukavelem devam ediyor. ‘İstediğiniz an isteğiniz hocayı bulun getirin. Konuşurum, bilgi veririm, darılmam, gönül koymam olamaz’ Zaten ben kulübün içerisindeydim. Dışarıda olsam 3 - 4 maçlık göreve gelmezdim zaten. İnanıyorum ben ve ekibimden başka, saha sonuçları beni çok enterese etmez o takımla alakalı ama kendi bünyemizde olan soruları Trabzonlu teknik adamlardan başkasının çözme şansı yoktu. Küskün arkadaşlar, oynamayan arkadaşlar vardı. Bana göre adalet duygusu çok fazla öne çıkmamıştı, onları öne çıkarttık. Trabzonspor’un takım olma yoluna önemli temellerini atmış olduk. Bunun onuru bana yeter. Trabzonspor’a hizmet etmek için varız. Daha sonra nasıl devam edeceğimize kendimiz karar veririz.”