Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener telefonla bağlandığı Sporürk  programında çarpıcı  açıklamalar yaptı.

Trabzonspor'u takip etmemeye çalıştığını belirten Sadri Şener, tekrar başkan olacak mısınız sorusuna "Başkanlık benden çok uzak. Bizim artık bu işleri gençlere bırakmamız lazım. Yardım istenirse yardım ederiz ama başkanlık yok" dedi.

Sadri Şener, Trabzonspor'da yaşanan istifaların sorulması üzerine "Yıldırım Demirören zamanında olan Mehmet Ali Yılmaz zamanında olan bir olaylar var. Fenerbahçe kulübünün şike yaptığını Yargıtay onayladı. Bundan daha büyük bir kurum yok. Trabzonspor'da Yıldıdım Demirören'e oy verince işin cılkı çıktı." şeklinde konuştu.

Şenol Güneş'in Beşiktaş'a imza atması sırasında kullandığı şampiyonluk yaşamadım sözü için Sadri Şener, "Şenol Güneş'in dili şüçtü bence" dedi.


Sadri Şener Trabzonspor'un durumunun çok sıkıntılı oduğunu belirterek, "Yönetim o kadar çok kötü ki yeni gelecek kişinin çok fazla mücadele etmesi lazım. Trabzon'un başına bir ceza. Benden daha büyük diye tabir edilen kişiler var. Faruk Özak var. Allah kötü yaratır da bu kadar mı kötü yaratır. Ben onları muhatap bile almam. Ama utanıyorum ben başkanlık yaptım. Trabzonspor tarihinin en uzun yöneticisi benim. Bunu nerden buldun diyorlar sanki ben buldum. İnsanları doğuştan tanrının verdiği utanma denen bir duygu var. Bunların utanma duygusu sıfırın altında. Bu kadar zorla yapılan işler değil. Hala orada durmak için mücadele ediyorlar." ifadelerini kullandı.


Yönetimin kongre kararı alması gerektiğini söyleyen Sadri Şener, "Yönetim Kurulu 7 den aşağıya düşerse kongreye gidilir. Yargıtay karar verirse kongreye gidilir. Belli bir sayıda imza toplanırsa kongreye gidilir. 4. bir şık daha var mı bilmiyorum. Bunların 3'ü de gerçekleşti daha ne olacak" dedi.

Trabzonspor'un TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e verdiği desteği çözemediğini söyleyen Sadri şener, "Bunu çözemiyorum, para diyorum. Para bu kadar önemli olmaması lazım. Parayı önceden almışlar. Demek ki ihtiyaçları var. TFF yönetimine seçilen isimler kişiliklerine bir şey demiyorum. Bunlar futboldan anlayan isimler değil. Sanki Platini gibi 3 dönem seçilen Servest Yardımcı var. Şenez Erzik öldükten sonra Türk Futbolu kapanacak mı?" şeklinde konuştu. 

Kaynak:haber61