Yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren ve son olarak Burak Yılmaz'ı renklerine bağlayan Trabzonspor, bir büyük transfere daha imza atmak için harekete geçiyor. Hem Trabzonspor'da oynadığı dönemde hem de Galatasaray'dayken Burak Yılmaz'ın takım içindeki en iyi arkadaşı olan Selçuk İnan için Bordo-Mavili yönetim aradığı fırsatı buldu. Yeni yapılan transferlerden sonra Galatasaray'da mutsuz olduğu iddia edilen ve Sarı-Kırmızılı taraftarlar tarafından da zaman zaman eleştirilen Selçuk İnan'ı teknik patron Ersun Yanal'ın kadrosunda görmek istediği ifade ediliyor.

GÖKHAN SARAL AÇIK KAPI BIRAKTI
Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral, Selçuk İnan'ın transfer iddiaları ile ilgili bir soruya "Şu anda gündemimizde yok. Ancak gerekli şartlar oluşun ve hocamız da talep ederse girişimde bulunuruz" ifadesini kullandı. Trabzonsporlu taraftarların da geçmiş dönemden Selçuk İnan'a biraz kızgın olmasına rağmen tranfserine olumlu baktığı belirtiliyor.

USTA: 2 STOPER BİRDEN TRANSFER EDEBİLİRİZ
Açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta stoper mevkisi için Serdar Taşçı ve Medel ile ilgilendiklerini söyledi. Usta, "Stopere 1'i kiralık olmak üzere 2 transfer yapabiliriz. Kadromuza ofansif yönde bir oyuncu daha alabiliriz" dedi..