Kadrosunu Mbia, Okay Yokuşlu, Alper Uludağ ve Cavanda'yı alarak kadrosunu güçlendiren Trabzonspor'un, stoper ve golcü transferlerinde de son aşamaya geldiği öğrenildi.

Öncelikle savunmasını sağlama almaya çalışan bordo mavililer, Palermo'nun geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Sampdoria'ya kiraladığı stoper Ezequeil Munoz için temaslarını hızlandırdı. Trabzonspor, bonservisi elinde olan 24 yaşındaki Arjantinli ile ilgili maddi bilgileri menajerine ulaştırıp beklemeye geçti.

Forvet hattına da takviye yapmaya kararlı olan Trabzonspor'un gündemde Papiss Cisse, Nikica Jelavic ve İbrahim Afellay yer alıyor. Bordo-mavililerin, Jelavic konusunda kulübü Hull City'nin bitmek bilmeyen taleplerin ardından bu mevkii için önceliğini Papiss Cisse'ye verdiği belirtildi.

Newcastle forması giyen 30 yaşındaki Cisse için İngiliz ekibinin 8 milyon euro bonservis bedeli istediği öğrenildi. Bu rakamı aşağıya çekmeye çalışan Sportif Direrktör Süleyman Hurma'nın istenilen sonucu alamaması halinde rotasını Afellay'a çevireceği ifade edildi.

Öte yandan takımdaki gelecekleri belirsiz olan Aykut Demir ve Soner Aydoğdu'ya Kayserispor talip oldu. Sarı-kırmızılı takımın başına geçen Tolunay Kafkas'ın iki oyuncuyu da istediği öğrenilirken, taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. İki oyuncu ile ilgili son kararı, teknik direktör Shota Arveladze verecek.





*Lig Tv