Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Norveçli golcü oyuncu Alexander Sörloth, Norveç basınına açıklamalarda bulundu.

Dagbladet'e konuşan24 yaşındaki Bordo Mavili golcü oyuncu Sörloth, La Liga devi Real Madrid'in kendisini izlediğine dair çıkan haberler hakkında şu ifadelerin kullandı; "Ben de herkes gibi haberleri gördüm. Ancak gerçek mi değil mi bilmiyorum. Söylentiler çabuk yayılır. Ama Real Madrid ile anılmak çok özel bir şey" 

Beşiktaş ile oynadıkları mücadele sonrası bu söylentileri gördüğünü dile getiren Norveçli golcü, "Beşiktaş maçı sonrası soyunma odasına gittim. Snapchat'te arkadaşlarımla kurduğum gruba baktım ve bu haberleri gördüm. Böyle bir maç sonrası bunları görmek kendimi özel hissettirdi. Ben elimden geleni yapmak ve mücadelemi sürdürmek istiyorum. Trabzonspor'da da böyle yapıyorum" ifadeleriyle açıklamalarını tamamladı.

Trabzonspor'da kariyerinin en golcü sezonunu yaşayan Sörloth'un forma giydiği tüm kulvarlarda 24 gollük performans sergiledi.

Kaynak: Goal.com