Leeds United'da oynadığı dönemde de bordo mavililerin çok istediği ancak Al Ahli Cidde'ye transfer olan Ezgjan Alioski'nin Suudi Arabistan macerası sona eriyor. Deneyimli oyuncunun kulübü Al Shabab'ı yenemeyince bir alt lige düştü ve bu nedenle de sözleşmesindeki serbest kalma maddesi aktif hale geldi.


15 golde adı var

Geride kalan sezonda adını zirveye yazdırmayı başaran Ezgjan Alioski, en fazla skor katkısı veren defans oyuncusu oldu. 6 gol atıp 9 da asist yaptı ve birçok forvet oyuncusunu dahi geride bırakmayı başardı. Cidde ekibiyle yeni geldiği için kadroda bulunmadığı ve sarı kart cezalısı olduğu maç haricinde fire vermeyen tecrübeli oyuncu oyun planında ön tarafta da forma giyebiliyor. Bugüne kadar sakatlık yaşamaması da en büyük artılarından biri.


Trabzonspor'un hamlesi bekleniyor

Alioski'nin serbest kalmasının en çok Trabzonspor tarafında nasıl bir karşılık bulacağı merak konusu. Özellikle maliyeti açısından önemli bir yatırım olarak transfer edilen Eren Elmalı sonrasında bu hamle yapılması ne kar mümkün henüz bilinmiyor. Sosyal medyada taraftarlar kendisinin alınması için çok sayıda mesaj yazdı. Al Hilal'in de 30 yaşındaki oyuncuyu istediği Suudi Arabistan basınında yer aldı.