Yeni sezona iddialı girmek isteyen Trabzonspor’da, Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın detaylı bir transfer çalışması yaptıklarını söyledi.

Bordo-mavili yönetici güçlü bir kadro oluşturmanın gayreti içinde olduklarını belirterek, “Transferde bölge önceliğimiz yok. Kale hariç her mevkiye oyuncu transfer edebiliriz. Bu anlamda detaylı bir çalışma gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Alternatifli bir transfer listelerinin olduğunu ifade eden Nevzat Aydın, “UEFA’dan kulübe gelen bütçe kısıtlaması var ve buna uymak zorundayız. Bu nedenle mali konuda işimiz kolay değil. Buna göre de transfer listemizi şekillendirdik. Alternatifli bir liste oluşturduk. Kadrodan gidecek oyunculara göre bir değerlendirme yapıp, hangi şartlarda hangi futbolcuyu alacağımızı belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili yönetici, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın Fransa’da bulunmasının kendilerine oyuncu ve menajer görüşmelerinde ciddi fayda sağlayacağını da ifade etti.

Boilesen’e teklif yapıldı

Bordo-mavililer sol bek transferinde rotasını 30 Haziran’da Ajax’la sözleşmesi bitecek olan Nicolai Boilesen’e çevirdi.

Karadeniz ekibinin, 24 yaşındaki Danimarkalı futbolcuya teklif yaptığı öğrenildi. Ajax’la sözleşme uzatmadığı için sezonu U21 takımında geçiren Boilesen’in transferinde problem bulunmadığı kaydedildi. Genç futbolcu, 2014-15’te Ajax formasını 30 resmi maçta giyerken, 3 kez asist yapmıştı.

Ajansspor