50. yıl için çok daha kaliteli bir kadro kurmakta kararlı Bordo- Mavililer’in listesindeki isimler ortaya çıktıkça hedefin ne kadar büyük olduğu da görülüyor.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın çok istediği bilinen Bacca için Milan’a en kısa zamanda kiralama teklifi yapılacak ve şartlar sonuna kadar zorlanacak.

Ancak forvet adayları arasında sadece Bacca yok... İkinci flaş ismin taraftarları çok heyecanlandıracağı kesin. O futbolcu, Nice ile mukavelesi bitecek olan Mario Balotelli.

Trabzonspor’da yönetim 50. yılın kadrosuna nokta atışı takviyeler yapacak ama takımı bir de dünyaca ünlü bir yıldızla taçlandıracak. En yüksek maliyeti forvet transferine ayırması beklenen yönetimin listesinin ilk sırasında Sevilla’da oynadığı dönemde de teknik direktör Ersun Yanal’ın gözdesi olan Bacca var. O dönem 30 milyon Euro gibi bir bonservisle İtalya’nın yolunu tutan Kolombiyalı için Milan’a en kısa zamanda bir teklif yapılacak. Kiralama önerisiyle kapısı çalınacak olan Kırmızı- Siyahlılar’ın vereceği yanıta göre yol haritası şekillenecek. Bacca’nın yanı sıra listede Trabzonspor taraftarını çok heyecanlandıracak bir oyuncu daha var. Nice forması ile Fransa’da çok iyi bir sezon geçiren Balotelli, Başkan Muharrem Usta’nın hayalini süsleyen yıldızlardan biri.

Artıları daha fazla 

26 yaşındaki İtalyan futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Balotelli’yi 50. yılda kadrosunda görmeyi çok isteyen Bordo-Mavililer’in Bacca’daki gelişmeler doğrultusunda en kısa zamanda bu yönde de çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Bu sezon 26 maçta 16 gol 1 asistlik bir performans çıkartan Balotelli’nin sözleşmesinin ve çok iddialı taliplerinin olmaması da Karadeniz temsilcisini iştahlandıran faktörlerden.

Fanatik