Sezon başından itibaren kendi altyapısından yetişen 11 oyuncuya zaman zaman A takımda şans tanıyan bordo-mavililer, aynı zamanda ilk 11'inde altyapıdan gelen 5 oyuncuya görev veren tek takım durumunda.

Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır, Abdulkadir Parmak ve Hüseyin Türkmen takımın vazgeçilmezleri arasına girerken Berkay Sefa, Batuhan Artarslan, Koray Kılınç, Arda Akbulut, Murat Cem ve Ali Osman zaman zaman süre alma fırsatı yakaladı. Yusuf Yazıcı kaptanlığa kadar yükseldi ve 11 isim arasında en fazla forma giyen isim oldu.

Trabzonspor A takımıyla halen antrenmanlara çıkan Behlül Aydın, Kerem Baykuş, Tunahan Ergül, Oğuzhan Açıl ve Tayyip Ebrar Cumur'un da sezon sonuna kadar süre alması ve ardından yaz kampına dahil edilerek geleceklerine karar verilmesi planlanıyor.

Trabzon kendini aştı

Haftayı evindeki 4-1'lik Antalyaspor galibiyeti ile kapatan Trabzonspor, ikinci yarının ilk 10 haftasında 17 puan topladı. İlk yarıda bu periyodu 15 puanla geçen bordo-mavili ekip, böylece kendisini aşmayı başardı.. Bu arada Trabzonspor, sahasında oynadığı 14 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile 29 puan toplayarak ligin en iyi iç saha performansını sergileyen takımlarından birisi oldu.




Kaynak:Sabah