Önümüzdeki sezonun kadrosunu erkenden kurmak isteyen Süper Lig ekibi Trabzonspor öncelikli mevkilerdeki isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Bordo Mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı geniş rotasyon yapabileceği bir kadro isterken, ilk 11'e yazacağı oyuncuların transferine öncelik tanınmasını istediğini dile getirmişti.

Buna göre forvet transferi ilk sırada yer alıyor.

Karadeniz ekibinde bu bölge için Andreas Cornelius gündeme gelmişti. Bunun için de bir süredir kulüp adına yetkili menajerler transfer görüşmelerini sürdüğü ifade edilirken, bu pazarlıklar oldukça olumlu yönde ilerlediği çıkan haberler arasında yer alıyordu.

Trabzonspor ile Parma'nın anlaşma aşamasına geldiği öne sürüldü.

Karadeniz ekibi adına görüşmeleri yürüten menajerler İtalya'dan ayrıldı. Yaşanan son gelişmelere göre Parma 5 milyon euro istiyor. Trabzonspor'un teklifi ise 4 milyon euro. Arada sadece 1 milyon euro kaldı ve iki kulübün karşılıklı pazarlıkları sonucunda kısa süre içinde resmi anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

Transferin kalan sürecinde Bordo Mavili yönetim, Parma yöneticileriyle telekonferans aracılığıyla görüşmeleri sürdürecekler. Koronavirüs pandemisi tedbirleri esnetilince soluğu Çizme'de alması beklenen Trabzonspor yöneticileri bu transferde işi resmiyete dökmeyi hedefliyor.

Karadeniz ekibi, Parma'ya yaptığı teklifte 4 milyon euro'yu 3 eşit taksitte ödeyeceğini belirttiği ve taksit sayısının fazla olmaması nedeniyle İtalyan ekibinin de transfere sıcak yaklaştığı da iddialar arasında.

Kaynak: Fotomaç