Ocak ayı transfer döneminin bitimine saatler kala Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un yönetimi forvet peşinde...

Üç nokta atışı oyuncuyu renklerine katarak kadrosunu güçlendiren Bordo Mavili ekip son 1.5 sezondan Lig'de en dikkat çeken isimlerden biri olan Bakasetas, Yunus Mallı ve Berat Özdemir'i renklerine bağlamıştı.

Karadeniz ekibinde sıra golcüye geldi.

Trabzonspor, Kasımpaşa forması giyen Koita ve Medipol Başakşehir'den Crivelli için girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi. Bordo Mavili kulüp ilk olarak Koita için Mavi Beyazlı kulübün kapısını çaldı.

Altı ay sözleşmesi kalan 30 yaşındaki santrfor için 700 bin euro önerildiği iddia edildi. Gineli futbolcu için cevap bekleniyor.

Trabzonspor, Koita'nın yanı sıra Crivelli için de Başakşehir yönetimi ile masaya oturdu ve teklif sundu.

Bu sezon forma giydiği 17 lig maçının sadece 6'sında ilk 11'de şans bulan ve rakip fileleri iki kez havalandıran 25 yaşındaki Fransız yıldız gelmeye hazır. Bugün son saatlere kadar Koita ve Crivelli için temaslarına devam edecek olan Fırtına, bu iki isimden birisini mutlaka renklerine bağlamak için  yoğun çaba sarf ediyor.

Öte yandan teknik direktör Abdullah Avcı'nın, "İkisi de iyi ve kaliteli futbolcu. Gelirse bize önemli katkıları olacaktır. Kadromuzu güçlendirirsek önemli başarılara imza atarız" ifadelerini kullandığı belirtiliyor.

Kaynak: Fotomaç