Sadece Süper Lig ekibi Trabzonspor’un değil, A Milli Futbol Takımı'nın da göz bebeği olan kaleci Uğurcan Çakır’a Premier Lig ekibi Tottenham’ın resmen talip olduğu belirtilirken, İngiliz ekibinin yıldız kaleci için 25 milyon euro’yu gözden çıkardığı öne sürüldü.

Tottenham'ın teknik direktörü Jose Mourinho’nun Hugo Lloris’in sakatlığında kaleyi devralan ve oynadığı futbolla çok da iç açmayan Paulo Gazzaniga’nın yerine Bordo Mavili ekibin yıldız kalecisi Uğurcan’ı düşündüğü bildirilirken iki kulübün sezon sonunda masaya oturacağı belirtildi.

Türk futbolcuları yakından takip eden teknik adam Mourinho’nun Uğurcan Çakır ile birlikte Serie A ekiplerinden Roma forması giyen Cengiz Ünder’i de istediği iddia edilirken Portekizli teknik adamın UEFA Şampiyonlar Ligi’ne kalma hedefinin gerçekleşmesi halinde listesinde bulunan yıldız futbolcu transferlerini gerçekleştireceği belirtildi.

Bu sezon 26 mücadelede  görev alan 23 yaşındaki Uğurcan Çakır'ı Serie A ekiplerinden Inter ve Napoli gibi devlerin de yakından takip ettiği ancak Trabzonspor’a resmi anlamda teklifte bulunmadıkları ifade edildi.

Kaynak: İnternet Spor