Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, herkesin birlik ve beraberlik içinde Trabzonspor'un mali, idari ve sportif başarısının sağlanması noktasında mevcut yönetime yardımcı olması gerektiğini söyledi.

Sürmen, Trabzonspor Kulübü Ziyabey Tesisleri'nde düzenlenen Trabzonspor Divan Kurulu Toplantısı'nın basına açık bölümünde yaptığı konuşmada, son kongreden sonra kurullarla ilk toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Trabzonspor'un çalkantılarla geçen bir süreç yaşadığını ifade eden Sürmen, "Bu süreçte elbette yanlış bilinen doğrular, doğru bilinen yanlışlar olabilir. Herkesin birlik ve beraberlik içinde Trabzonspor'un mali, idari ve sportif başarısının sağlanması noktasında mevcut yönetime yardımcı olması gerekiyor" dedi.

Sürmen, Trabzonspor yönetimine de düşen görevler olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Kongre bitmiştir. Kongre sonucunda kimin kime oy verdiğinin hesabı yapılmadan, tüm camianın kucaklaşarak başarı için el ele verme zamanıdır. Biz bu vesileyle tüzük gereği toplantı yapıp fikir alışverişinde bulunacağız. Tüm kurullar, çalışmalarıyla ilgili bilgi aktaracak. Ayrıca kurul olarak, geçirdiğimiz süre ile ilgili yeni yönetime bilgilerimizi aktaracağız. Tüzük Tadilat Komisyonu Başkanı olmam dolayısıyla, bugüne kadar çalışmalarda gelinen noktaları mevcut yönetime ve diğer kurullarımıza aktaracağım."

"Eski hesaplar bir kenara bırakılmalı"


Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Suat Şen ise kulübün çok önemli bir süreçten geçtiğine dikkati çekerek, "Bu sadece yönetim kurulunun yapacağı çalışma ile ayağa kalkılacak bir durum değil. Hep birlikte Trabzonspor'un eski hesaplarını bir kenara bırakarak, kişisel hesaplardan arınmalı, Trabzonspor'u hedefleri, arzuladığı mali, sportif ve misyon noktasına taşıma adına hep birlikte hareket etmeliyiz" diye konuştu.

Şen, bu doğrultuda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, herkesin de bu konuda gayret göstereceğinden emin olduğunu sözlerine ekledi.


Kaynak: TRT Spor