Birbirinden önemli futbolcularla görüşmelerine start veren ve haziran ayında 4 isme imza attırmayı hedefleyen Süper Lig ekibi Trazonspor'da iki futbolcuda hemen hemen mutlu sona yaklaşıldığı ifade ediliyor.

Yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte gövde gösteresi yapmaya hazırlanan Bordo Mavili yönetim ayrıca birçok oyuncuyla da dirsek temasında. 

Karadeniz ekibinin teknik direktörü Abdullah Avcı'nın isteğini tam olarak yerine getirebilmek için planlamalar devam ederken, iç ve dış transferde hareketlilikle birlikte yoğun bir mesai Trabzonspor yönetimini bekliyor.

İşte Trabzonspor'un gündeminde olan isimler;

Majid Hosseini: Sözleşmesi sona erecek olan ve birçok takımın takibinde bulunan İranlı futbolcu hakkındaki son gelişmeler olumlu. Hugo ve Edgar'ın cezalı ya da sakat oldukları dönemde elde ettiği şansı iyi kullanan ve Abdullah Avcı'yı mahcup etmeyen genç stoperin kalmasına kesin gözle bakılıyor. 850 bin euro üzerinden prensipte anlaşma sağlandı ve artık imzaların atılması için resmi teklif sunulması bekleniyor. Bir aksilik yaşanmazsa Hosseini Trabzonspor forması giymeye devam edecek.

Fode Koita: Trabzonspor'un sezonun ortasında almaya çok yaklaştığı ancak Kasımpaşa'nın katı tavrı sebebiyle direncini kıramadığı pazarlıklarda sonuç alınamamıştı. Bu kez sözleşmesi bitecek Gineli bonservisi olmadan bordo mavililere imza atacak. Deneyimli teknik direktörün ısrarla istediği Afrikalı oyuncuyu artık kadrosuna katmasına ramak kalan Fırtına'nın 800 bin euro civarında yıllık maaş ödemesi bekleniyor.

Bruno Peres: Roma kariyerini artık sonlandırma kararı alan Bruno Peres gelecek sezonun çileklerinden biri olmaya doğru gidiyor. Brezilyalı sağ bek ile prensipte anlaşan yönetim, 1.1-1.2 milyon euro bandındaki maaşla sambacıyı kadrosuna katacak. Ayrıca imza parası, menajerlik ücreti ve bazı bonuslar da içerisinde yer alacak.

Andraz Sporar: Benfica'nın bu sezon Braga'ya kiralandığı Sloven futbolcu da takip edilen isimler arasında yer alıyor. Braga'nın yeniden kadrosunda görmek istemediğini açıkladığı golcü oyuncu için Trabzonspor devreye girecek ve pazarlıklar başlayacak. Abdullah Avcı'nın istediği santraforun satın alma opsiyonlu kiralanması bekleniyor.

Hatayspor maçının ardından "Şu an talip olduğumuz oyuncular ocak ayında ya kulüpleriyle anlaşamadığımız ya da sezon sonunu bekleyen isimlerden oluşuyor" açıklamasında bulunan Bordo Mavili Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun bu sözleri sonrası Günebakış'ta yer alan habere göre; Efecan Karaca, Salih Uçan ve Edin Visca'nın da Bordo Mavili renklere bağlanabileceği öne sürüldü.

Kaynak: Fotomaç