Marek Hamsik, Gervinho, Koita ve Bruno Peres gibi isimleri renklerine bağlayan Süper Lig ekibi Trabzonspor teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bordo Mavili ekibin, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündeminde olduğu flaş bir ismi kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Karadeniz ekibinin  Leeds United ile sözleşmesi sona eren Ezgjan Alioski için yeniden harekete geçtiği öne sürüldü.

Kuzey Makedonyalı sol bek için yönetim kurulunun resmi teklif hazırlığında olduğu ifade edilirken, Bordo Mavili kulübün kurmaylarının yapmayı planladığı yeni teklifte 29 yaşındaki savunmacıya senelik 1 milyon 200 bin euro ve 500 bin euro imza parası önerebileceği de çıkan haberler arasında.

Yönetim kurulunun yabancı kontenjanında yer açılması durumunda direkt olarak bu teklifi resmiyete dökeceği ifade edildi.

Alioski ile daha önce yapılan görüşmelerde rakamsal konularda anlaşma sağlanamamış ve oyuncu da Avrupa'da kalmak istediğini dile getirmişti.

Ancak Avrupa Şampiyonası sonrası istediği teklifleri alamayan 1.71 boyundaki yıldızın menajeri de tekrar Trabzonspor ile iletişime geçtiği belirtildi.

Öte yandan teknik direktör Abdullah Avcı'nın çok istediği Alioski'nin transferinin kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Kaynak: Fotomaç