Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan kritik mücadele 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Bu skorla puanını 58'e çıkaranBordo Mavili takım şampiyonluk yarışının gerisinde kaldı.

Gelecek sezon kadrosu için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Norveçli golcü Alexander Sörloth'un boşluğunu bir türlü dolduramayan Karadeniz ekibine, forvet hattı için bir dünya yıldızı önerildiği ifade edildi.

Karadeniz Gazatesin'de yer alan habere göre; Kariyerinde, İnter, Sevilla, Manchester City ve Fiorentina gibi önemli takımların formasını terleten Stevan Jovetic, menajerler aracılığı ile Trabzonspor yönetimine önerildi.

2017 yılından bu yana Fransız ekibi Monaco'nun formasını giyen Stevan Jovetic, sezon sonunda takımdan ayrılmayı planlıyor. Karadağlı forvet, kariyerinde yeni bir sayfa açmayı planladığı için Monaco'nun sözleşme uzatma teklifini henüz kabul etmedi.

31 yaşında, 1.83 boyunda olan Jovetic'in, Türkiye'de futbol yaşamını sürdürmeyi ve Trabzonspor'da oynamaya sıcak baktığı da çıkan iddialar arasında.

Öte yandan bu sezon Monaco forması ile toplam 29 maça çıkan Karadağlı forvet 5 gol 1 asistlik performans sergiledi. Jovetic, Karadağ Milli Takımı'nda ise 55 maçta 27 gol kaydetti.

Jovetic için son kararı teknik direktör Abdullah Avcı'nın vereceği öğrenilirken, deneyimli hocanın 'tamam' demesi durumunda temasların sıklaşacağı çıkan haberler arasında.

Kaynak: Fotomaç