Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, transferde bombayı patlatıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Bordo Mavili ekip ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

.A Spor'da yer alan habere göre; Trabzonspor, İtalyan ekibi Roma'da forma giyen sağ bek Bruno Peres'le prensip anlaşmasına vardı. Karadeniz ekibi, 31 yaşındaki oyuncuya imza parası da dahil 1.8 milyon euro ödeyecek.

Trabzonspor'un, Peres'le yeni sezondan itibaren geçerli olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalayacağı da haberin detaylarında yer alıyor.

Öte yandan bu sezon İtalyan ekibi ile 11'i UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 36 maça çıkan Bruno Peres, 2 gol 4 asistlik performans sergiledi..

BRUNO PERES KİMDİR?

Tam adı Bruno da Silva Peres olan Bruno Peres, 1 Mart 1990 tarihinde Sao Paulo'da dünyaya geldi. Kariyerine GO Audax'ta başlayan Peres, 2014 yılında Santos'tan Torino'ya transfer olarak Avrupa kıtasına adım attı. Başarılı sağ bek, 2016'da kiralandığı Roma tarafından 2017'de bonservisiyle alındı. O tarihten bu yana çeşitli takımlara kiralanan tecrübeli isim, son olarak geçtiğimiz sezonun devre arasında geri döndüğü Roma'da forma giymeye devam ediyor. Yıldız oyuncunun adı daha önce Süper Lig'den başka kulüplerle de anılmıştı.

Kaynak: Fotomaç