Trabzonspor'da ikinci transfer dönemi için planlar belli oldu. Teknik Direktör Ersun Yanal ısrarla istediği oyuncuların listesini Başkan Muharrem Usta'ya iletti.
 
Trabzonspor ocak ayında Zlatko Junuzoviç'i transfer edecek mi?
 
Ersun Yanal'ın listesinin ilk sırasında Zlatko Junuzoviç yer alıyor. Bu transfer döneminde de ısrarla istenen ancak kulübüyle bir türlü anlaşma sağlanamayan oyuncu için ocak sürecinde yerinden harekete geçilecek. Werder Bremen ikna edildiği taktirde kendisi Trabzon'a gelmeye sıcak bakan Junuzoviç'e Bordo Mavili forma giydirilecek.
 
KAAN AYHAN İÇİN GİRİŞİM YAPILACAK
 
Yanal'ın gündemindeki bir diğer isim ise gurbetçi oyuncu Kaan Ayhan. Özellikle Milli Takım'ın son Hırvatistan maçında sergilediği futbolla adından söz ettiren Fortuna Düsseldorflu oyuncu için girişimde bulunulacak. Savunmanın ortasında, sağında ve ön libero mevkiinde görev yapabilen çok yönlü oyuncunun kulübü satış için ikna etmeye çalışacak. Hırvatistan maçı sonrasında Beşiktaş'ın da gündemine gelen Kaan Ayhan için Siyah- Beyazlı kulüple amansız bir yarışa girilmesi bekleniyor.
 
Trabzonspor'da Ersun Yanal, Alper Potuk'u transfer etmek istiyor
 
Ersun Yanal'ın kadrosunda görmek istediği sürpriz oyuncu ise Fenerbahçeli Alper Potuk... Yanal'ın Eskişehirspor'da birlikte görev yaptığı ve daha sonra Sarı Lacivertli kulübe transferinde etkili olduğu Alper için devre arasında girişimde bulunulacak. Eğer bu temaslarda sonuç alınmazsa, oyuncunun sözleşmesinin bitmesi ve serbest kalması beklenecek. Trabzonspor'un gündemindeki her 3 futbolcunun da kulüpleriyle mukavelelerinin 2018'de bitecek olması avantaj olarak görülüyor.