7 Ekim Pazar günü deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında bu sezonki ilk dış saha galibiyetini almanın planlarını yapıyor. Bordo-mavililer bu sezon deplasmanda oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet, 1 beraberlik elde etti. İlk olarak Medipol Başakşehir'e 2-0 yenilen Karadeniz ekibi, Ankaragücü ile 2-2 berabere kalmıştı. Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 yenilen bordo-mavililer, 147 günlük deplasman galibiyet özlemini sonlandırmak istiyor.

BURAK YILMAZ'IN AKHİSARSPOR'A BOŞU YOK

Bu sezon Trabzonspor forması altın oynadığı 3 maçta 3 gol atan Burak Yılmaz, Akhisarspor'a karşı oynadığı maçları boş geçmiyor. Golcü oyuncu Trabzonspor ve Galatasaray formaları altında Akhisarspor'a karşı giydiği 8 maçta toplam 9 gole imza attı.

YOLCULUK YARIN

TrabzonsporSpor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Akhisarspor ile oynayacağı maç için yarın İzmir'e hareket edecek. Bordo-mavililer, yarın saat 09.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde son antrenmanını gerçekleştirdikten sonra aynı gün 12.05'te tarifeli uçakla İzmir'e hareket edecek. Bordo-mavililer ardından kara yoluyla Manisa'ya hareket edecek..