KARADENİZ GAZETESİNİN DERLEDİĞİ HABERE GÖRE;

Kouassi’yi kadrosuna katan Trabzonspor, iki isimle de görüşme halinde.  Bunlardan birisi sol bek diğeri ise ön bölgede oynayabilecek kanat forveti. Başkan Ahmet Ağaoğlu bu futbolcunun Djaniny, Dorukhan ve Kouassi gibi herhangi bir bonservis ücreti konusunda sıkıntı çıkarmadan gelmesini istemekte.. Bu isimlerden birisi 97 doğumlu olacak.

Ön bölgede hem kanat forveti hem de ikinci forvet olarak oynayabilecek oyuncuyla ilgili bomba bir iddia ortaya gündeme düştü. Kuzey Kore’nin çılgın lideri Kim Jong-un’un manevi oğlu olarak adlandırılan Kwang-song Han’ın Trabzonspor’a transfer olacağı iddiası edildi.

İtalya’dan gelen haberlere göre 5 sezon boyunca İtalya’da değişik kulüplerde forma terleten hatta Juventus’a kadar ükselme başarısı gösteren 1998 doğumlu Kuzey Koreli, Trabzonspor’la bir görüşme gerçekleştirdi.. Yaz aylarında olmayan transfer için şimdi çok daha yakın görünüyor.

1 Eylül 2021 tarihli CorSport; “Kuzey Kore’nin çılgın lideri Kim Jong-un’un manevi oğlu Kwang-song Han’ın bir sonraki adresinin Türkiye Süper Ligi olacak” haberini yapmış, fakat kulüp ismi verilmemişti... Lakin Al Duhail’le kontratını fesheden Kwang, herhangi bir kulüple anlaşma sağlayamadı.. Ocak transfer dönemini beklliyor.