Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'a sezon devam ederken gelen teknik direktör Abdullah Avcı devre arasında istediği bazı isimleri kadroya aldırmıştı.

Ancak deneyimli teknik adam kafasındaki kadroyu sezon biter bitmez kurmayı hedefliyor.

Bunun için de scout ekibi ve Bordo Mavili yöneticiler ile toplantı üzerine toplantı gerçekleştiren Abdullah Avcı, kulüp bütçesini zora sokmayacak ancak mutlaka alınması gereken isimleri yönetime iletti.

Bordo Mavili teknik adamın yönetime sunduğu listede A Milli Takım'da forma giyen Umut Meraş'ında yer aldığı belirtilirken, Marlon'dan beklediği verimi alamayan Avcı gelecek sezon 25 yaşındaki oyuncuyu mutlaka kadroda görmek istediğini altı çizildi.

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu ve transfer ekibi de Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda kolları sıvadığı ve Bordo Mavili kulübün, Le Havre ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Umut Meraş için Fransız kulübüyle ilk teması kurduğu iddia edildi.

Karadeniz ekibinin yönetiminin Le Havre'dan Umut için rakam istediği de çıkan haberler arasında.

Trabzonspor, bir yandan Le Havre'dan gelecek resmi cevabı beklerken diğer taraftan bu transfer için maksimum bütçesini de belirledi. Trabzonspor'un bu transfere 2 milyon euro'luk bir bütçe ayırdığı ifade ediliyor.

Başkan Ahmet Ağaoğlu transferi düşük rakamlarla çözmeyi planladığı belirtiliyor.

Öte yandan kariyerini Fransa 2. Ligi ekiplerinden Le Havre'da geçiren Umut Meraş, Trabzonspor'un ilgisine olumlu yaklaştığı belirtilirken, yeniden Türkiye'de oynama fikrine sıcak bakan 25 yaşındaki futbolcu öncelikle Trabzonspor ile Le Havre'ın el sıkışmasını beklediği iddia ediliyor.

Trabzonspor'un kadrosunda görmek istediği Umut Meraş, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Bordo Mavilli kulüp bu sebeple ellerini çabuk tutuyorlar.

11 Haziran'da başlayacak turnuva öncesinde işi imza aşamasına getirmeyi planlıyorlar. Umut'un burada göstereceği performansla taliplilerinin sayısı ve bonservis bedelinin artmasından endişe duyuyorlar.

Kaynak: Fotomaç