Bordo-mavili futbolcular, 3 Temmuz Cuma günü Hollanda'da başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi Trabzon'da toplanarak, sağlık kontrolüne tabi tutuldu.

Onur Recep Kıvrak, Fatih Atik, Sefa Yılmaz, Uğuran Çakır, İbrahim Demir, Musa Nizam ve Yusuf Erdoğan, özel bir hastanede bir dizi testten geçti.

İLK ETAP KAMPI HOLLANDA'DA

Trabzonspor, 3 Temmuz Cuma günü ilk etap hazırlık kampı için Hollanda'ya gidecek.

Bordo-mavili futbolcular, Arnhem'de 12 günlük kamp çalışmaların ardından 14 Temmuz'da Trabzon'a dönecek ve 16 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Lüksemburg'un Differdange 03 veya Galler'in Bala Town takımıyla sahasında karşılaşacak.

İNGİLTERE'DE DE KAMP PLANLANIYOR

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçının ardından İngiltere'de de ikinci etap kamp çalışmaları yapmayı planladığı bildirildi.

18 Temmuz'da Newcastle kentine gidecek bordo-mavililerin, burada yapacağı kamp çalışmaları sırasında 23 Temmuz'da oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı için Galler veya Lüksemburg'a geçeği öğrenildi. Karadeniz ekibinin, maçı oynadıktan sonra tekrar kamp yerine döneceği belirtildi.

Trabzonspor'un 2. ön eleme turunu geçmesi halinde 30 Temmuz'da oynanacak 3. ön eleme maçı için 28 Temmuz'a kadar kamp çalışmalarını burada gerçekleştirebileceği kaydedildi.