Ümraniyespor yenilgisinin stresini atlatamayan Trabzonspor’a bir kötü haber de ödemelerden geldi… Bordo-mavili yönetim bugün; Sosa, Kucka, Novak ve Burak Yılmaz için 5 milyon Euro ödemek zorunda. Acil para bulunması gerekiyor. Ancak bankalar Trabzonspor’a kredi vermeye yanaşmadı. Daha önce ödemeler yüzünden hastanelik olan Ahmet Ağaoğlu, bir süredir Milan, Pekin ve Midtjylland kulüpleriye görüşme halinde. Hatta Novak’ın da ödemeler konusunda eski takımı Danimarka kulübünün yöneticileriyle bir görüşme yaptığı bildirildi.

TEK UMUT BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMI

Bankalardan istediği krediyi alamayan Trabzonspor yönetimi 5 milyon Euro’luk ödemeyi yapamadı. Ayrıca oyuncuların alacaklarını da yatıramadı. FIFA’dan ve borçlu olunan kulüplerden 1 aylık ekstra süre istendi. Bu süre içinde bordo-mavili yönetim acil olarak sermaye artırımına gitme kararı aldı. Amaç sermaye artırımından gelecek parayla hem 5 milyon Euro’luk borcun kapatılması hem de ödemelerin yapılması planlanıyor.

BENZİN İSTASYONU TRABZONSPOR’UN ELİNDE KALDI

Trabzonspor yönetiminin bir başka beklentisi ise Bakırköy’de TMSF’den alınan benzin istasyonu… TMSF ile görüşmelere başlanmadan önce pek çok talibi olan istasyon için şimdiye kadar hiçbir alıcının çıkmaması yönetimi zor durumda bıraktı. Başkan Ahmet Ağaoğlu yerli yabancı tüm ilgililere, görüşüp fiyat konusunda anlaşamaya hazır oldukları yönünde mesajlar gönderiyor.




Kaynak:Fotospor