Devre arası transfer döneminde yaptığı transferlerle ligin ikinci yarısında üst sıralara tırmanmak isteyen Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'da, Beşiktaş'tan transfer edilen milli yıldız Olcay Şahan hakkında şok bir gerçeğe ulaşıldı.

Kendisini 3.5 yıl Karadeniz fırtınasına bağlayacak imzayı atan Olcay Şahan için geçmişteki takımı Beşiktaş bu transfer için 200 bin euro gibi bir sözleşme fesih bedeli vermişti. Bordo-Mavili takıma yıllık 1.7 milyon euro karşılığında imza atan tecrübeli milli yıldızın imza parası olarak 500 bin euro aldığı ortaya çıktı! Deneyimli futbolcu durum bu olunca Trabzonspor'dan ilk senesinde 2.3 milyon euro garanti para almış olacak. Milli yıldız sözleşmesinin sonuna kadar toplamda 6 milyon 450 bin euro gibi bir para kazanmış olacak.

Bilindiği üzere Trabzonspor devre arasında San Lorenzo takımından 27 yaşındaki sol bek Emmanuel Mas, FC Dallas takımından 24 yaşındaki kanat oyuncusu Fabian Castillo, Sporting CP takımından 32 yaşındaki sağ bek Joao Pereira ve CD Leganes takımından 31 yaşındaki eski futbolcusu Carl Medjani'yi renklerine bağlamıştı.