Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Mehmet Ekici dışında tüm futbolcular katıldı. Sakatlığı büyük ölçüde düzelen Mustafa Yumlu ise takımdan ayrı koştu.

Bordo-mavili futbolcular, ilk 20 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda kondisyon hareketlerinin ardından şut çalışması yaptı.

Teknik direktör Yanal, antrenmanda tüm oyuncuların bireysel istatistiklerini gözlemledikten sonra bilgisayar ekranından da takip etti. Yanal, bazı oyuncuları daha isabetli şut çekmeleri konusunda sık sık uyarırken özellikle Hasan Batuhan ve Muhammet Beşir'in isabetli şutları dikkati çekti.

Kenar ekibi dikkati çekiyor

Çalışmalarını 21 futbolcuyla sürdüren Trabzonspor'un kampında 20 kişiden oluşan teknik ve destek ekibi de futbolculara eşlik ediyor.

Kamp yapılan otelin sahasında çalışmalarını gerçekleştiren bordo mavililerin antrenmanlarında futbolcu sayısı kadar da saha kenarı ekibi yer alıyor. Samorin'deki bordo-mavililer, teknik ve destek ekiple toplam 41 kişi ile çalışmalarını yapıyor.