Tipsblade.dk sitesinde çıkan habere göre İspanya La Liga ekibi Real Madrid, Trabzonspor'un 24 yaşındaki yıldız oyuncusu Sörloth'un transfer listesine aldığı öne sürüldü.

Haberin detaylarında La Liga devinin Bordo Mavili oyuncuyu izlemek için bir ekip göndereceği de ifade edildi.

Bu sezon Alexander Sörloth, Trabzonspor forması ile çıktığı 34 mücadelede 24 gol 6 asistlik performans sergiledi. Karadeniz ekibinin Norveçli yıldızı 24 golün 22'sini Süper Lig'de, 4'ünü Avrupa Ligi'nde, 4'ünü Avrupa Ligi eleme mücadelelerin ve 4'ünü de Türkiye Kupası'nda attı.

ALEXANDER SÖRLOTH KİMDİR?

Trabzonspor'u zirve yarışında Norveçli oyuncusu Alexander Sörloth taşıyor. Kaydettiği gollerle takımının en skoreri olan Sörloth, gol krallığı yarışında takibi sürdüyor. Bu gelişmelerin ardından Alexander Sörloth'ın kim olduğu vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Alexander Sörloth kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Sezon başında İngiltere'nin Crystal Palace Kulübünden satın alma opsiyonuyla iki yıllığına 750 bin avroya kiralanan 24 yaşındaki Norveçli futbolcu, ilk 16 haftanın tamamında forma giyerek bin 421 dakika görev yaparken, bu maçların 10'unda rakip fileleri 1'er kez havalandırmayı başardı. İşte, Alexander Sörloth hakkında tüm ayrıntılar...

5 Aralık 1995 tarihinde Norrveç'in Trondheim şehrinde dünyaya geldi. Futbola Rosenborg 2'de başlayan Alexander Sörloth, Temmuz 2013'de Rosenborg A takımıyla profesyonel sözleşme imzaladı. 2015-16 sezonu öncesinde deneyim kazanması için Norveç Ligi takımlarından Bodø/Glimt'e kiralık olarak gönderildi.

Kaynak: Super Haber