Trabzonspor'da  Onur Kıvrak sevinci yaşanıyor...

Trabzonspor'un bugünkü(8 Mayıs) antrenmana yaklaşık 7 ay önce çapraz bağ ameliyatı olan bordo mavili takımın file bekçisi Onur da katıldı, kaleye geçerek yaptığı kurtarışlarla arkadaşlarının alkışını aldı.

BASINA KAPALI ANTRENMAN YAPTI

Bordo mavili takımda futbolcuların moralini yükselten bir gelişme yaşandı. Pazar günkü Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, müsabakanın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı basına kapalı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmanda Çaykur Rizespor maçının taktiği çalışıldı.

KALEYE GEÇTİ

Bordo mavili takımın UEFA Avrupa Ligi'nde 2 Ekim'de oynadığı Legia Varşova maçında çapraz bağları koptuğu için ameliyat olan kaleci Onur, tam anlamıyla iyileşti. Uzun süredir salonda ve sahada arkadaşlarından ayrı olarak çalışan, geçtiğimiz hafta da takımla antrenmanlara başlayan Onur, bu sabahki taktik antrenmanına katıdı.

ŞUTLARI KURTARDI

Yaptığı kurtarışlarla takım arkadaşlarından büyük alkış alan Onur, frikik çalışması sırasında da Cardozo, Yusuf ve Mehmet Ekici'nin şutlarını kurtarmaya çalıştı. Onur'un yüksek performansı teknik heyeti de sevindirdi. Onur'un ligin son haftaları olmasına rağmen tam olarak iyileşmesi takımda moralleri yükseltti.

ERKAN ZENGİN SORU İŞARETİ

Trabzonspor'da Çaykur Rizespor maçı öncesi revizyon beklentisi bulunurken teknik direktör Yanal'ın Erkan Zengin kararı merak konusu oldu. Beşiktaş maçında taraftarlardan büyük tepki gören ve morali bozulan Erkan'ın motivasyonunun sağlamak için hafta boyunda büyük çaba gösteren Ersun Yanal'ın Çaykur Rizespor karşısında bu oyuncuyu dinlendirerek Yusuf'u sol açıkta görev verebileceği belirtildi.