Özel uçakla saat 03.00’da Milano’dan İstanbul’a gelen Kucka ve Başkan Muharrem Usta’yı, Atatürk Havalimanı’nda, Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç ile kulüp yöneticileri karşıladı.

Taraftarların büyük ilgi gösterdiği Kucka yoğun ilgi nedeniyle polis eşliğinde havalimanından ayrıldı. Havalimanında DHA Muhabirinin sorularını yanıtlayan Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Kucka’nın önemli bir futbolcu olduğunu ifade ederek, “Trabzonspor’a katkıları olacak önemli bir oyuncu. Transferi zor oldu ve uzun görüşmeler yapıldı. Ama sonunda Kucka Türkiye’ye, Trabzonspor’a geldi. İyi bir transfer oldu ve takımımıza katkılar vereceğine inanıyoruz. Futbolcumuz sağlık kontrollerini tamamladıktan sonra birlikte Trabzon’a geçeceğiz. Burada tesisleri gezdikten sonra Kucka ile sözleşme imzalayacağız. Törenin ardından futbolcumuz yarın akşam kampa katılmak üzere Macaristan’a gidecek.

Kulübümüze katkı yapacak önemli oyuncularla görüşüyoruz. Bu isimler basında da yer aldı. Görüşmelerimiz gayet olumlu ilerliyor ve önümüzdeki günlerde de transferlerimizi inşallah açıklayacağız” dedi.