Dün ilk yarıda etkili olamayan Trabzonspor, ikinci devrede genç futbolcularının sahneye çıkmasıyla rahat kazandı..

Özellikle FIFA'nın 'Türk Messi' diye tanıttığı Abdülkadir Ömür, 'Messivari' bir gol attı. 53'te Mendes'ten kaptığı top ile rakiplerinden sıyrılarak ceza alanına doğru sokulan Abdülkadir sol ayağıyla muhteşem bir plase vuruş yaptı ve harika bir gol attı..

19 GOL ABDÜLKADİR VE YUSUF'TAN

Abdülkadir ardından bir de asist yaptı. Yusuf Yazıcı da bir gol bir asistle Kayserispor'un umutlarını yerle bir etti. bir de asist yapan Abdülkadir karşısında 1'er gol atıp 1'er de asist yapan Trabzonspor'un genç isimleri Yusuf ve Abdülkadir bu sezon Bordo- Mavili ekibin 19 golüne doğrudan etki etti..

Abdülkadir 3 gol, 5 asistle adından söz ettirirken, Yusuf ise 6 gol, 5 asistle yıldızlaştı. Bu iki isim ilk defa birbirine gol pası verdi. Yusuf maç sonrası, "Biz iyi bir takımız. Zaman zaman şanssızlıklar yaşasak da önemli bir galibiyet aldık ve devam ediyoruz"  ifadelerin kullandı.

HATAMI TELAFi ETTiM

Karadeniz ekibinin ilk golünü atan ve 1 de asist yapan Abdülkadir Ömür, "Güzel bir galibiyet aldık. Avrupa hedrefimiz için kazanmalıydık ve iyi oynadık. Ağabeylerle birlikte çok iyi mücadele edip kazandık. Geçen hafta benim hatamdan gol yedik. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan etmek isterim" şeklinde konuştu.

Saçlarını kestirerek tarz değişikliğine giren 18 yaşındaki oyuncu, konu ile ilgili, "Değişiklik olsun diye bunu yaptım. Başka anlamı yok" diye konuştu.

Karşılaşmaya, Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür damga vurdu.

18 yaşındaki oyuncu maçın 53. dakikasında kalabalık Kayserispor savunmasınından topu kurtararak kaleyi sağ çaprazdan gören bir açıdan son derece düzgün bir vuruşla ağları sarstı.




Bu golle taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin alkışını alan Abdülkadir Ömür, 62. dakikada Yusuf Yazıcı'nın attığı golün de asistini yaptı.