Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da son 2 sezonda gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren başarılı kaleci Uğurcan Çakır için büyük bonservis rakamları konuşuluyor. Ancak Bordo Mavili kulüp genç yıldızını göndermekte aceleci değil.

Sabah Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, 24 yaşındaki milli file bekçisinin satmayı düşünmediklerini dile getirdi.

Bordo Mavili kulübün başkan yardımcısı Doğan, Trabzonspor'un kadrosunun çok kaliteli isimlerden oluştuğunu dile getirerek şu ifadeleri kullandı; "Uğurcan Çakır dünyanın en önemli 5 kalecisinden birisi. Sörloth çok yetenekli bir forvet. Şu an hiçbirinin gidişi ile ilgili düşüncemiz yok. Şampiyon yaptıktan sonra da aynı takım 3-5 yıl lige damga vuracak. Takım iyi olduğu sürece oyunculara talipler olacaktır" 

Trabzonspor'un yöneticisi transfer politikası için ise şu açıklamada bulundu; "Bizim Koronavirüs'ten önceki mali bütçemiz ve almayı planladığımız oyuncular hemen hemen hazırdı. Belki şimdi güncellemek zorunda olabiliriz. Ekonominin el vermediği transfer yapmak istersek veya yaparsak bizden önceki durum ortada. Biz bu hataya asla düşmeyeceğiz" 

Kaynak: Goal.com