Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Avrupa devlerini peşine takan başarılı kaleci Uğurcan Çakır'ın transfer olması durumunda yerine gelecek isim de belli oldu.

Bordo Mavili yönetimin, 25 yaşındaki kalecisinin satışından en az 20 milyon euro gelir beklediği ifade edilirken, Inter, Roma, Lille, Tottenham, Sevilla gibi dev takımların takip ettiği Uğurcan'ın yerine, teknik direktör Abdullah Avcı mutlaka bir kaleci transferi istediği biliniyor.

Gündemdeki 1 numaralı adayın ise Mert Günok olduğu iddia edilirken, tecrübeli file bekçisinin Trabzonspor'a "Evet" dediği çıkan haberler arasında.

Başakşehir'de mutsuz olan Mert Günok , eski hocası Abdullah Avcı ile yeniden çalışmayı istiyor. Yeni sezon için başarılı file bekçisiyle sözleşen Trabzonspor yönetimi, Uğurcan Çakır'ın transferi netleşir netleşmez resmi süreci başlatacağı belirtiliyor.

Medipol Başakşehir ile 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Mert'in transfer sürecinde kulübünden kolaylık isteyeceği ifade edilirken, deneyimli çalıştırıcı Abdullah Avcı'nın da yıllarca teknik direktörlük yaptığı Başakşehir ile yakın ilişkileri devam ediyor.

Dolayısıyla Karadeniz ekii yüksek bir bonservis bedeli ödemeden Mert işini çözmeyi planlıyor.

Turuncu Lacivertli forma ile 118 maça çıkan Mert Günok, A Milli Takım'ımızın formasını da 22 kez terletti. 1989 doğumlu olan tecrübeli eldivenin boyu 1.96. Başakşehir'de 12 yıl hoca olarak çalışan Avcı, yönetimle ikili ilişkilerini kullanarak, Başakşehir'den transferde kolaylık istiyor.

Öte yandan Mert'in Uğurcan Çakır'ın durumunun netleşmesini beklediği ifade ediliyor.

Kaynak: Fotomaç