Geçtiğimiz sezon Yusuf Yazıcı'nın transferi sonucunda kasasına 17 milyon euro giren Trabzonspor, bu sende gelecek olan tekliflerle kazanç sağlamak amacaında.

Türkiye Gazetesinin haberine göre;

Özellikle kaptan Uğurcan Çakır olmak üzere, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Cornelius, Dorukhan ve Nwakaeme gibi isimlerin Avrupa'nın çeşitli ekipleri tarafından takip edilirken, Karadeniz ekibi gelecek teklifler tek elden yürütülecek.

Yönetim kurulu tarafından başkan Ahmet Ağaoğlu'na tam yetki verilirken gelecek teklifler özenle mercek altına alınacak. Geçtiğimiz senede  Abdulkadir Ömür için gelen 20 milyon euroluk teklifi redeeden Ağaoğlu, bu defa detaylı bir şekilde inceleme yaparak teknik adam Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda karar verecek.

Trabzonspor’daki sergilediği performansıyla birçok Avrupa kulübün transfer listesine giren Uğurcan Çakır’a İngiltere başta olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ekiplerinden teklifler gelmeye devam ediyor. Gelen teklifleri inceleyen Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun temsilcilere Trabzonspor’un konsantrasyonun bozulmaması adına Mart ayından önce görüşme gerçekletirmeyeceklerini akatardığı bilgisi edinildi.

Diğer taraftan başkan Ağaoğlu, milli file bekçisi için Türkiye’den gelecek tekliflere kapalı olduklarını, transfer için direkt kulüp temsilcileri veya kulüplerin profesyonelce çalıştığı menajerlik ofislerinden yetkililerle görüşeceğini ifade etti.. Başarılı Milli kaleci için başkan Ahmet Ağaoğlu’nun taban fiyatı ise 20 milyon euro. Mart ayına kadar Uğurcan Çakır’ın gösterceği performansa göre bu rakamın daha da yükselmesi söz konusu.

Transfermarkt'a göre Uğurcan Çakır'ın güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ