Galatasaray maçını yöneten ve büyük tepki alan Ümit Öztürk’le ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı… O iddiaya göre Öztürk’ün hakem olmasında büyük payı olan eski hakem Ahmet İbanoğlu, maçtan sonra meslektaşını aradı ve “Ekuban’ın pozisyonunda nasıl penaltıyı çalmadın” dediği iddia edildi.

Öztürk’ün bunun üzerine kaldığı otelde pozisyonu bir kez daha izlediği ve penaltı olduğu kararına varıp, İbanoğlu’nu yeniden arayarak, “stres altında olduğum için görememişim” itirafını ettiği gündeme getirildi.

ÖZTÜRK’Ü MENTÖRÜ STRES TESTİNE SOKTURDU

Bir başka iddia ise Ümit Öztürk’ün mentörü tarafından daha önce defalarca, stres altında doğru karar veremediği için eleştirildiği… eski mentörünün Öztürk’ü, bir kaç kez psikolojik teste girmeye teşvik ettiği ve bu testlerden geçemediği ve baskıyı kaldırmak için özel çalışmalar yaptığı bildirildi.

ÖZTÜRK, YILDIRIM VE NAGATOMA ALEYHİNE SUÇ DUYURUSU

Trabzonsporlu Spor Hukukçusu Dursun Küçük, TT Stadında oynanan Galatasaray-Trabzonspor mücadelesi ile ilgili suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Küçük mücadelenin hakemi Ümit Öztürk, Bülent Yıldırım ve Yuto Nagatomo için soruşturma başlatılmasını talep etti.


Kaynak:Fotospor