Özellikle 5-0'lık Yeni Malatya yenilgisi sonrasında hedef tahtasına oturtulan teknik direktör Ünal Karaman da Sarı- Lacivertliler'i devirerek kredisini artırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda milli arada yapılan tüm idmanlarda öğrencilerine beraberliğin bile iyi bir sonuç olmayacağını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, dün oyuncularına galibiyetin şifrelerini verdi.


"ÖNCE BİZ OYNAYACAĞIZ"

Fanatik'in haberine göre, 40 bin Bordo-Mavili taraftarın desteğiyle birlikte maça psikolojik olarak önde başlayacaklarını vurgulayan Karaman, "Önce biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Top rakibin ayağına geçtiği anda ise önde yapacağımız presle rakibin planını bozacağız. Stoperleri ile geriden oyun kurmalarına izin vermemeliyiz. Bekleri de sık sık ileri çıkacaktır. Arkada oluşabilecek boşluklara koşular yaparsak, tehlikeli fırsatlar yakalayabiliriz. Valbuena'nın da pas yollarını kapatarak, forvetlerinin topla buluşmasını en aza indirin" dedi.


ÜNAL KARAMAN SİFTAH PEŞİNDE

Daha önce Konya, Ankaragücü ve Karabükspor'un başında Fenerbahçe'ye karşı toplamda 6 maça çıkan teknik direktör Ünal Karaman, bu akşam bir ilk peşinde olacak. Çıktığı 6 karşılaşmada 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan tecrübeli çalıştırıcı, Sarı-Lacivertliler karşısında ilk kez 3 puan sevinci yaşamayı hedefliyor.

17 MAÇLIK HASRET

Kanarya'yı yenerek taraftarıyla barışmanın hesaplarını yapan Karadeniz devi aynı zamanda rakibi karşısındaki 17 maçlık galibiyet özlemini de sonlandırmayı hedefliyor. Fenerbahçe'yi en son 2010-11 sezonunun 2. haftasında sahasında 3-2 deviren Fırtına, daha sonra çıktığı 17 maçta da sahadan 3 puanla ayrılamadı. Bordo-Mavili ekip söz konusu maçlarda 9 mağlubiyet, 8 beraberlik yaşadı. Karaman, Trabzonspor'un son Fenerbahçe galibiyetinde teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcısı olarak görev yapıyordu.