Devre arasında Yusuf Yazıcı için Sevilla’dan gelen 20 milyon euro artı bonuslar içeren teklifi, ''Şu anda transfer yasağı var. Şampiyonlar Ligi’nde oynama durumumuz var. Sezon sonu için yeniden konuşalım'' diye reddeden Başkan Ahmet Ağaoğlu sonunda teslim oldu.

Sevilla’ya geri dönen yeni sportif direktör Monchi’nin ısrarla istediği Yusuf için Sevilla’nın rakamı 22 milyon Euro garanti paraya yükselttiği bildirildi. Sevilla’nın ayrıca şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi, maç başı, kupa başı ve asist gibi bonuslar da eklenince teklifin 30 milyon Euro’yu geçtiği gelen bilgiler arasında. Başkan Ağaoğlu’nun ise 8 milyon Euro’yu bulan asistlerden vazgeçerek bir sonraki satıştan yüzde alma hayalinden vazgeçmediği görüşmelerin bu opsiyon üzerinden devam ettiği bildirildi.

Monchi'nin Sevilla'ya dönme şartı Yusuf Yazıcı

Roma’dan ayrılarak yaklaşık 15 gün önce Sevilla’da yeniden sportif direktörlük görevine gelen Monchi’nin ilk hedefinin Yusuf Yazıcı olduğu ortaya çıktı. Monchi’nin Yusuf için gerekli bütçenin kendisine verilmesi konusunda futbolun patronu Cisneros’tan söz aldığı bildirildi. Bu arada Monchi’nin ayrılmasa Yusuf’u Roma’ya da götürmek için sezon sonunda Trabzonspor’a teklif yapacağı da ortaya çıktı. Monchi’nin 13 milyon Euro’ya Roma’ya götürdüğü Cengiz Ünder’a 80-85 milyon Euro’luk teklifler geliyor.



Kaynak:Fotospor