Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.

- Önde oynayan oyuncularımızın topa sahip olması gerekiyordu! -

Birinci bölgeden iyi çıkan bir takım ile oynadıklarını söyleyen Abdullah Avcı, "4-4-2 ile merkezi kapatmak çok önemliydi. İlk yarı bence dengeli bir oyun vardı. Böyle bir oyunda 4-4-2 oynamamızın bir sebebi de, önde oynayan oyuncularımızın topa sahip olması gerekiyordu." dedi.

- Grubun en iyi takımıyla oynadık! -

Mağlubiyeti değerlendiren Avcı, "1-0'dan sonra oyun disiplininden kopmamamız gerekiyordu. Orada duyguların devreye girmemesi lazımdı. Oyun böyle olunca üçlüye döndük cevap veremedik. Bireysel olarak doğru şeyler verenler var. Artıları ve eksileriyle değerlendireceğiz. Grubun en iyi takımıyla oynadık. Ludogorets bu ligi 7 senedir oynuyor. Sonuna kadar kovalayacağız. Bu bir kültür. Bu kulvar başka bir kulvar. Bunların hepsi bir deneyim. Çok enteresan maçlara hazırlanıyoruz." şeklinde konuştu.

- Beşiktaş maçı ile sezon sona ermeyecek! -

Hoffenheim'a karşı çıkardığı 11 hakkında da konuşan Abdullah Avcı, "Hangi kadro çıkartırsak konuşulacak. Sporcu ruhunu bilmek gerekiyor. Bu oyuncular da bu kulübün oyuncuları. Beşiktaş maçı ile sezon sona ermeyecek. Daha çok maçlar oynanacak. Bu senaryoları bırakalım. Beşiktaş'ı da tebrik etmek lazım. Onlar bu işten yüz akıyla çıktılar." ifadelerini kullandı.