Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. haftasında konuk olduğu Romanya'nın Steaua Bükreş ekibine 2-1 mağlup oldu.

Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Nationala Arena'da oynanan maçta Osmanlıspor, 30. dakikada Badou Ndiaye ile 1-0 öne geçti. Ancak ev sahibi ekip, 68. dakikada Marko Momcilovic ve 86. dakikada Gabriel Tamas ile bulduğu gollerle maçı 2-1 kazandı.

Grupta oynanan diğer maçta ise Zürih ile Villarreal 1-1 berabere kaldı.

Bu sonuçların ardından son maçlar öncesi Osmanlıspor 7 puanla lider durumda. Villarreal, Steaua Bükreş ve Zürih'in ise 6 puanı bulunuyor.

Konyaspor Avrupa Arenasına Veda Etti

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta maçında, deplasmanda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına 4 - 0 yenilen Atiker Konyaspor'un elenmesi kesinleşti.

Lviv kentindeki Arena Lviv'de oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Abdülkerim, 36. dakikada Dentinho, 66. dakikada Eduardo ve 74. dakikada Bernard kaydetti.

Bu sonucun ardından son maçlar öncesinde grupta 1 puanı bulunan Atiker Konyaspor'un elenmesi kesinleşti. Shakhtar Donetsk ise 15 puanla liderliğini sürdürdü.
Grupta oynanan diğer maçta ise Gent, sahasında Sporting Braga ile 2 - 2 berabere kaldı. Grupta Sporting Braga'nın 6, Gent'in ise 5 puanı bulunuyor.