Paris Saint-Germain'in hücum oyuncusu Lucas, hafta sonu ligde yaşadıkları puan kaybının sebebi olarak Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile oynayacakları maçı gösterdi.

PSG, cuma günü St Etienne ile Parc de Princes'te oynanan maçta 1-1 berabere kalarak beklenmedik bir puan kaybı daha yaşadı. Unai Emery'nin öğrencileri böylece haftayı lider Monaco'nun üç puan gerisinde yedinci sırada tamamladı. 

Lucas, Goal'e verdiği demeçte "Şampiyonlar Ligi bizim için çok zorlu bir maçla başlayacak. Arsenal gibi çok zorlu bir takımla oynayacağız. Bu maçı heyecanla bekliyoruz. Hatta St Etienne maçında bile aklımız Arsenal maçındaydı." ifadelerini kullandı.

PSG, kazanılan lig şampiyonluklarına rağmen, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalin ötesine geçilemeyince tekik direktör Laurent Blanc'ın görevine son vermişti. 24 yaşındaki oyuncu, Unai Emery yönetiminde Avrupa'da farklı bir sezon geçirebileceklerini düşünüyor.

"Bu sezon işleri biraz daha farklı yapıyoruz." diyen Lucas, "Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemek bizim hedefimiz ve hayalimiz. Sezon boyunca Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilmek için çabalıyoruz. Ama bu kez orada da şampiyon olma şansımız olduğunu düşünüyorum." dedi.