Sakat oyuncuları ile ilgili konuşan Tedesco, "Fahrmann ve Naldo'nun dışında tecrübeli oyuncularımız da var. Naldo'nun eksikliğini hissedceğiz ama tecrübe eksikliğini kapatabilecek oyuncularımız var. Genç kalecimiz son maçta 2 gol yemesine rağmen cesur bir performans ortaya koydu. Yarın ona da güveniyoruz" ifadelerini kullandı.


Galatasaray'ın atmosferine değinen teknik adam, "Takımın birçok genç oyuncusu olmasına rağmen iyi hazırlandık. Yarın burada gürültülü bir ortam bekliyoruz, birçok oyuncumuz hazır değil belki ama son idmanı gürültülü ortamda yaptık ve oyuncuları hazırlamaya çalıştık. Sonuçta futbol her yerde futboldur. Yarın bizi yüksek seviyede bir rakip beklediğinden eminim. Galatasaray'ın oynadığı iç saha maçlarını izledik ve onları analiz ettik" dedi.

"FATİH TERİM, ÇOK BÜYÜK ANTRENÖR"

Fatih Terim ile ilgili görüşleri sorulan genç hoca, "Fatih Terim çok büyük bir teknik direktör. Sadece Galatasaray değil, Fiorentina taraftarıyım ve o dönemde Grande olarak tanımlandığını biliyorum. Ben de kendisine o gözle baktım. Kendisiyle tanışmak ve el sıkışmak benim için büyük bir ayrıcalık olacaktır" cevabını verdi.

Galatasaray'da çekindiği oyuncular sorulan Tedesco, "Galatasaray'ı 3 haftadır takip ediyorum. Garry Rodrigues gibi yakından takip ettiğim bir oyuncu var, çok tehlikeli. Eren'i Bundesliga'dan biliyoruz, Belhanda bir dönem bizde oynadı. Bireysel olarak Galatasaray'da oyunculara karşı dikkatli olmalıyız" sözlerini paylaştı.

BURGSTALLER: "BÜYÜK HEVESLE BEKLİYORUZ"

Guido Burgstaller, Werder Bremen mağlubiyeti ile ilgili bir soru üzerine, "Aldığımız mağlubiyet üzücü. 2. yarıda iyi oynamadığımızın fakrındayız. Belki takımın arzusu yerinde değildi. Son maçta gol atamadık, iyi fırsatlar yakalamamıza rağmen. O maçı analiz ettikten sonra bu maç daha büyük bir hevesle beklemekteyiz" cevabını verdi.