A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup dördüncü maçında sahasında Sırbistan'ı ağırlıyor. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Mücadeleyi, Bulgaristan Futbol Federasyonu'ndan hakem Georgi Kabakov yönetecek. Kabakov'un yardımcılıklarını aynı ülkeden Martin Margaritov ve Diyan Valkov yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Nikola Popov olacak.

Milli Takım'da sarı kart cezası bulunan Ozan Kabak ile sakatlıkları nedeniyle Kaan Ayhan, Efecan Karaca ve Çağlar Söyüncü forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Dusan Tadic, Luka Milivojevic, Emil Rockov, Marko Grujic, Strahinja Pavlovic, Aleksandar Katai ve Sasa Zdjelar kadroda yer almıyor.

İşte Türkiye - Sırbistan maçının muhtemel 11'leri;

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Mert Müldür, Umut Meraş, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kenan Karaman, Burak Yılmaz.

Sırbistan: Predrag Rajkovic, Nikola Maksimovic, Nikola Milenkovic, Stefan Mitrovic, Mijat Gacinovic, Nemanja Gudelj, Adem Ljajic, Aleksandar Kolarov, Sergey Milinkovic-Savic, Luka Jovic, Aleksandar 

Öte yandan üçüncü grupta, dördüncü maçlar öncesinde Rusya 7 puanla lider durumda bulunuyor. İkinci sıradaki Macaristan ise 6 puana sahip. Grupta Türkiye 2 puanla üçünü sırada yer alırken, Sırbistan ise 1 puan ile son sırada bulunuyor.  

Kaynak: Goal.com