Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor, İpek Soroğlu ile sözleşme yenilerken, 3 oyuncu transfer etti.

Fethiye Spor Salonu'nda düzenlenen törende, Soroğlu'nun yanı sıra Trabzon İdmanocağı'ndan Cansu Aydınoğulları, İlbank'tan Gözde Dal ve Tayland Süper Ligi takımı Idea Khon Kaen'den Selime İlyasoğlu Hot ile birer yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık, törende yaptığı konuşmada, geride kalan sezonda yakaladıkları başarıların üzerine çıkabilmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz da sözleşme imzaladıkları 4 sporcunun, başka kulüplerden teklif almalarına rağmen kendilerini tercih ettiğini belirterek, "Geçtiğimiz sezon Challenge Kupası'nı kazandık, ligi 5'inci bitirdik. Bu yıl daha başarılı olmak istiyoruz. Bunun için de yoğun çalışma içerisindeyiz" diye konuştu.

Soroğlu, 2014-2015 sezonunda, kendilerine inananların büyük desteğiyle önemli işler başardıklarını anlattı. O kadroda güzel bir arkadaşlık ortamı yakaladıklarını dile getiren Soroğlu, "O da bize başarıyı getirdi. Aynı arkadaşlığı yakalarsak daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Gözde Bal, bir sezon ara verdikten sonra Bursa Büyükşehir Belediyespor'a döndüğünü hatırlattı. Yeniden Bursa temsilcisinde olduğu için mutluluk duyduğunu belirten Bal, "İnşallah daha iyi ve başarılı bir sezon geçiririz. Bunun için de çaba harcayacağız" dedi.

Selime İlyasoğlu Hot ise tekrar Bursa Büyükşehir Belediyespor'a gelmekten mutluluk duyduğunu kaydetti.

AA